Mareto написа:
Toва е абсолютно ненужно според мен, аз поне винаги изразявам чувствата си и не ми пука дали другите ще ме сметнат за ''смотана, наивна,тъпа, превзета'' и т.н.. Не мога да лъжа себе си, не стига, че останалите ме лъжат, сега пък и аз. Мразя лъжите, а света в днешно време е една лъжа, всеки е станал много умел в изкуството да лъже другите за собственото си аз, без да осъзнава, че така лека полека потъва все повече и повече в лъжата си и губи себе си..Никога не бих скрила чувствата си, просто не мога, не ме е срам от тях и хората, които ме познават, знаят, че не се притеснявам да кажа или покажа каквото и да е пред когото и да е..
Не се говори за всички чувства! "..когато сърцето ти плаче". Просто някои хора не заслужават да им покажеш, честрадаш заради тях! Мисля, че в това е въпросът! Не да криеш всичко от всички, а просто, когато е необходимо да скриеш, че ти е кофти и ако можеш да го направиш ще ти е от полза!!! А понякога криеш че "сърцето ти плаче" и от близки просто, за да не ги притесняваш! Аз по-чето използвам тази причина да скрия чувствата си, защото така или иначе малко са хората, които могат да ме наранят, а тези, които могат до сега не са го правили! Просто има дни, в които ми е кофти, но не искам да притеснявам близките и приятелите си с моите проблеми! Това вече е съвсем друг проблем, че не споделям а тая всички в себе си и ми е още по-гадно, но вече е друг въпрос...