Езикова гимназия "Акад. Людмил Стоянов" Благоевград

Официален Форум на Езикова гимназия
Дата и час: Пон Сеп 06, 2010 7:20 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

МЯСТО ЗА СПОНСОР НА ФОРУМА

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Умей да се смееш, когато сърцето ти плаче!
МнениеПубликувано на: Пон Яну 05, 2009 2:59 am 
yalil
Аватар

Как става тоя номер? Това не е ли да опитваш да се лъжеш, пределно добре знаейки истината?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 05, 2009 7:16 pm 
Лош, лош админ
Аватар

orph написа:
Как става тоя номер? Това не е ли да опитваш да се лъжеш, пределно добре знаейки истината?

Именно!

http://egblg.com | http://forums.egblg.com | http://gallery.egblg.com | http://dnevnik.egblg.com | http://philo.swu.bg

Изображение
...и всички думи са излишни!

If you can read this, thank an English teacher.

В Югозапада, в Благоевград, има един стадион, има един отбор, само Пирин, оле! Единствен на света, от Горна Джумая, той е гордостта на Македония, само Пирин, оле! Гордият орел високо той лети, зеленобяло сърце в нашите гърди вечно ще тупти! Единствен на света, от Горна Джумая, той е гордостта на Македония, само Пирин, оле! И в нашия живот няма друга любов, няма друга съдба, няма друг отбор, само Пирин, оле! Единствен на света, от Горна Джумая, той е гордостта на Македония, само Пирин, оле!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 11, 2009 10:44 pm 
Почетен потребител
Аватар

bai_torbalan написа:
Никога не показвам какво всъщност ми е в душата, така че умея

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 11, 2009 10:46 pm 
Почетен потребител
Аватар

orph написа:

Не! Не лъжеш себе си! Ти знаеш каква е истината просто не я показваш пред другите... Каквото и да се случи мога да се усмнихна и да се направя, че не ми пука, след това може да се скъсам от рев, но няма да покажа пред другите, че съм наранена и ме боли!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2009 12:00 am 
Новак
Аватар

Умея....попринцип рядко показвам чувствата си(и мисля,че това е един от недостатъците ми),само хората,които истински ме познават могат да разберат как се чувствам в действителност

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 13, 2009 1:20 am 
Редовен
Аватар

Toва е абсолютно ненужно според мен, аз поне винаги изразявам чувствата си и не ми пука дали другите ще ме сметнат за ''смотана, наивна,тъпа, превзета'' и т.н.. Не мога да лъжа себе си, не стига, че останалите ме лъжат, сега пък и аз. Мразя лъжите, а света в днешно време е една лъжа, всеки е станал много умел в изкуството да лъже другите за собственото си аз, без да осъзнава, че така лека полека потъва все повече и повече в лъжата си и губи себе си..Никога не бих скрила чувствата си, просто не мога, не ме е срам от тях и хората, които ме познават, знаят, че не се притеснявам да кажа или покажа каквото и да е пред когото и да е..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 14, 2009 12:19 am 
Почетен потребител
Аватар

Mareto написа:
Toва е абсолютно ненужно според мен, аз поне винаги изразявам чувствата си и не ми пука дали другите ще ме сметнат за ''смотана, наивна,тъпа, превзета'' и т.н.. Не мога да лъжа себе си, не стига, че останалите ме лъжат, сега пък и аз. Мразя лъжите, а света в днешно време е една лъжа, всеки е станал много умел в изкуството да лъже другите за собственото си аз, без да осъзнава, че така лека полека потъва все повече и повече в лъжата си и губи себе си..Никога не бих скрила чувствата си, просто не мога, не ме е срам от тях и хората, които ме познават, знаят, че не се притеснявам да кажа или покажа каквото и да е пред когото и да е..

Не се говори за всички чувства! "..когато сърцето ти плаче". Просто някои хора не заслужават да им покажеш, честрадаш заради тях! Мисля, че в това е въпросът! Не да криеш всичко от всички, а просто, когато е необходимо да скриеш, че ти е кофти и ако можеш да го направиш ще ти е от полза!!! А понякога криеш че "сърцето ти плаче" и от близки просто, за да не ги притесняваш! Аз по-чето използвам тази причина да скрия чувствата си, защото така или иначе малко са хората, които могат да ме наранят, а тези, които могат до сега не са го правили! Просто има дни, в които ми е кофти, но не искам да притеснявам близките и приятелите си с моите проблеми! Това вече е съвсем друг проблем, че не споделям а тая всички в себе си и ми е още по-гадно, но вече е друг въпрос...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 01, 2010 4:34 pm 
Ляга и става с форума
Аватар

Който го владее това изкуство,евала му правя ...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]